In een goed gevulde Brusselzaal verzorgden pianiste Liesbeth Seppenwoolde en organist/fagottist Ab Weegenaar een aantrekkelijk en gevarieerd concert. Alle denkbare samenspelcombinaties werden in praktijk gebracht, waarbij de fagotsonate van Saint-Saëns natuurlijk het hoofdgerecht op het menu was. Een vrolijk Allegro voor twee toetsinstrumenten van Johann Christian Bach bracht orgel en piano samen voor het voetlicht. De vorig jaar aangeschafte piano kreeg alle aandacht in muziek van Beethoven, Glass en Einaudi. Liesbeth Seppenwoolde woont en werkt al jaren in Dronten, maar is een geboren en getogen Rijssense. Zij vertelde dat ze het erg leuk vond om weer in Rijssen te spelen, omdat het precies 40 jaar geleden was dat zij voor ’t eerst aan een concert in Rijssen meewerkte. Dat klopt, zelfs bijna op de dag nauwkeurig: het was op 2 november 1979 in het Parkgebouw.